2012. május 29., kedd

Jannekének sok szeretettel!

Van egy tündéri holland ismerősöm, Janneke. Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy babát vár, rögtön elkezdtem tervezgetni ezt a lapot :-) Egy hónapja alakítgatom, nézegetem, végre ma úgy éreztem, kész, most jó.
Ezt a hajtogatós formát gondoltam alapnak, hogy sok kedvencem ráférjen, pl. ez az édes zsiráf, Eline sablonja.
Kézzel domborítottam, kicsit megszíneztem porpasztellel, a szemét fekete tűfilccel, masnit kötöttem a nyakára, közepére félgyöngyöt ragasztottam.
A köröket Spellbinders sablonnal vágtam, fehér cakkosat és zöld mintás simát, ez utóbbiak szélét megszíneztem zöld nyomdapárnával.
A zsiráf fölött Creatables sablonnal készítettem a virágot, ez is Anja sablonja :-) Kettőt összeragasztottam, egymásra hajtogattam a szirmokat, közepébe egy zöld Yabo gomb került, erre egy narancssárga lyukasztott margaréta, erre egy  incifinci bordóspiros lyukasztott csillag, erre pedig egy pötty fehér gyöngytollal.
Másik nagy kedvencem ez a babakocsi:
Marianne Design Pink stencil. Kivarrtam, a domborított virágot megszíneztem, két kis strasszkövet ragasztottam rá. A katicabogár egy egyszerű kínai matrica.
Fölé selyemvirágot tettem Anja tervezte Creatables és Joy Crafts cutting & embossing levelekkel. A virág bibéje Nellie Snellen lyukasztóval készült, közepébe félgyöngyöt ragasztottam.
Használtam még Cuttlebug vágósablont, amiből a kieső részt ragasztottam fel a zsiráf és a babakocsi oldalán a két üres sarokba.
A képeslap középső részének a négy sarkát saroklyukasztóval vágtam le, a fehér pöttyök fehér kontúrmatrica-potyadékok, a kék pöttyök strasszkövek.
A fehér kör Anja Creatables sablonja, megszínezve, nyomdázva (a kislányomét használtam), a szöveget piros tűfilccel írtam, árnyékoltam Copic filccel - hogy ez mekkorát dob rajta!
Ide is került virág, levélkék, valamint egy filctollal megszínezett, Anna Griffin lyukasztóval készült lepke. A baby feliratokat Rayheres scrap papírból vágtam ki.
Narancssárga mini virágokat lyukasztottam, ezeket a középső rész alsó és felső keskeny csíkjaira ragasztottam, fehér gyöngytollal nyomtam közepükbe egy-egy pöttyöt.
Egy kis csipkét használtam még fel - talán nem hagytam ki semmit :-)

Nagy örömmel és sok-sok szeretettel készítettem a lapot, remélem örülni fog neki Janneke!


3 megjegyzés:

 1. Éva! Ez gyönyörű!!! Tökéletesen megtervezett képeslap, minden a helyén van, és pont mindenből annyi, amennyit a lap kíván! Kedvencem a kis zsiráf! :-)

  VálaszTörlés
 2. Hihetetlenül gyönyörű,úgy látszik sokak kedvence a zsiráf(köztük én is)Remek a szín választás,hangulatos,szépen megkomponált képeslap.Ügyes voltál ezúttal is :-))

  VálaszTörlés
 3. Beléphetek a csapatba? ;))
  Igazán csodás ez a lap. A színkombináció és minden részlet, kiegészítő fantasztikus összhangban van.(Nem mellesleg zsiráf a jelem.)

  VálaszTörlés