2011. április 19., kedd

Ma elkezdem

Olyan régóta halogatom, hogy belekezdjek egy blogba, de most úgy döntöttem, nem várok tovább, lesz ami lesz :-)) Köszönöm mindenkinek a biztatást és a segítséget!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy itt vagy!!! Üdv a blog világában!!! Nagyon restellem magam, és igazán sajnálom, hogy nem vettem részt az "elindításodban" és nem segítettem. :-(((
    De annyira nincs időm (vagy energiám) sok-sok dologra, amit szeretnék. :-((( Nem tudom, hogy javul-e ez majd, ha nagyobb lesz Ármin. Nálad is volt ilyen időszak? Mindent elfelejtek, és sokkal több mindent vállalok, mint amennyit meg tudok csinálni.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Marcsi! :-)**
    Gandi, ne érezz semmi lelkiismeretfurdalást, nem akarok terhelni ezzel senkit!
    Végül is csak elkezdeni volt nehéz, amikor rászántam egy-két órát, akkor rájöttem sok mindenre magamtól, az alapvető dolgok logikusak, ha van némi alapismerete az embernek. Azért ha az a két ember nem segít, még ma se lenne blogom....
    Nálam ilyen időszak folyamatosan van... Tudnék mesélni....:-))) Felejtés, meg túlvállalás, meg erőtlenség... Nálad biztos javul a helyzet, ha nem vállalsz be még egy-két apróságot :-))) Szerintem most a legnehezebb Árminnal, 3 éves korától sokkal könnyebb lesz!

    VálaszTörlés