2012. január 24., kedd

Eline keresztszemes

Nem mondhatom, hogy gyakran jövök új beírásokkal.... De az az igazság, hogy ezt már akkor tudtam, amikor belefogtam a blogba.
Ezt a képeslapot már rég befejeztem, de egyszerűen nem tudtam róla egy jó fotót se csinálni. Most feladtam, ez van, ilyenre sikerült.

Nagyon szeretem Eline x szemes sablonjait, eddig csak a négyzet alakú volt meg, de most sikerült hozzájutnom a kerekhez és ehhez az oválishoz is. Mindegyik sablonon kétféle minta van, egy x szemes, és egy sima varrós-embossingos, úgyhogy lehet variálni. Most az x szemes változatot készítettem el.
Szerintem ezeket a régi sablonokat nem fogják újra gyártani, úgyhogy akinek van, vigyázzon rá, kincse van, ezek sosem avulnak el - szerintem.

3 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű ez (is)a képeslap és,jó,hogy láthatom a belsejét ami szintén bámulatos.Nagyon szeretem én is ezt a háttérben lévő domborító foldert.Csodás a színösszeállítás.Na ezen aztán van mit varrni! Csodálom a Te türelmedet is!:-)

    VálaszTörlés
  2. Éva! Ez valami fantasztikus! Imádom a precíz kidolgozottságát, aprólékosságát a lapjaidnak! Tökéletes! Nekünk is van anyuval egy kör és egy négyzet alakú Eline sablonunk, de már jó rég használtam. De most megjött a kedvem!!!

    VálaszTörlés
  3. Wooowwww!
    Ez nekem nagyon-nagyon tecc! :))
    A sárga... Ez az árnyalat a gyengém!

    VálaszTörlés