2011. június 29., szerda

Névjegykártya tartó

Barátnőm egy gravíroztatott fém névjegykártyatartót ajándékoz a kedvesének, ehhez készítettem névjegykártyát (amit most nem mutatok meg :-D), és ezt a dobozkát. Nagyon picike, mindössze 10cm x 6,5 cm, plusz a fogója.
Azt hittem, nehéz lesz megoldanom a záródását, mágnes és tépőzár elrondította volna, de ez a bedugós változat tökéletes lett (még nem csináltam ilyet).
Sajnos nem lehetett díszíteni :-( Legszívesebben teleraktam volna virággal :-)))) Vagy indával :-)) Készítek is, mert legkisebbemnek annyira megtetszett, hogy azt kérte, neki is csináljak ilyet! :-)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon vagány ez a kis táska és remek a zárja is! Nézz be hozzám,vár egy kis meglepi!! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Jól megleptél!!! :-OOO Ezt nem gondoltam volna! nagyon köszönöm!:-)*** Olyan friss a meglepi, hogy szóhoz se jutok! :-))))

    VálaszTörlés
  3. Nem gondoltál még arra, hogy egy webshopot nyiss? Annyira egyediek, finomak, szépségesek a munkáid, lenne rá kereslet! Nem győzök gyönyörködni az aprólékosságán, minden kis részlete külön csoda! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Kleo!!!! :-)
    De aranyos vagy! Nagyon köszönöm!
    Nem gondoltam rá, mert keveset alkotok, nem győzném. Inkább csak ajándékba készítek, tényleg sok munka van minden darabban... Neked is készítek majd egyet! ;-))

    VálaszTörlés